utgång med bella & calle.antar att ni vill ha en liten uppdatering om gårdagskvällen (om inte annat så tror jag väl att vi själva, jag, calle och bella behöver en, hehe) så här kommer den!

kalaset började hemma hos mig (med besök av och besök hos christian och hans kompisar - vår fest hade bättre drag! så det så!). calle kom först. sen bella. och maja och tessie tittade förbi en sväng.

det blev massa sång, dricka, bugg och tävlande på internet. musen fick agera mikrofon som synes på bilderna nedan.

              

            

   

sedan blev det utgång. promenad ner till stan. på vägen ner tog vi hem två jättestora och fula vägskyltar, som jag redan informerat er om i nattyran. de står i min hall nu. tror jag ska smyga ner mitt i natten någon gång och lägga dem i buskarna så de hittas i morgon. hehe. men jag vet inte om jag törs gå ner med dem själv om någon kommer... men i natt var jag minsann inte rädd då jag kröp omkring i buskarna själv och drog fram dem och satte dem på pakethållaren. ajajabaja, lotta, calle och bella! inte sno från kommunen!

utgången blev harrys/bk of course.
men vi var mest på bk.
fina bilder från dansgolvet och de klassiska bk-såpbubblorna!

              

vi stannade kvar tills lamporna tändes  och då spatserade vi till kebabbaren där vi träffade rasmus, claes, johan, macke och persson. bella köpte mat och calle följde mig till min cykel. jag cyklade hem och tog med mig skyltarna. usch på mig.

en helt lyckad kväll! underbart kul! tack calle och bella!!!


och jag säger bara en sak:

det var en tight match idag.
men pucken gled ju vår väg idag.

Kommentarer

lämna ett avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback