knippla '06.knippla_view

en helt sjuk helg. sjukt rolig.

f r e d a g :
åkte från linköping vid ett-snåret. förbi lager 157 en sväng, där följande saker inhandlades: jag; tre par trosor, mika; fyra par trosor, fredrik; två linnen, rocco; två kalsonger, linus; ett par jeans. så den omvägen på fyra mil var väl kanske inte värd det hela (förutom linus byxor då), men i alla fall.
anlände till göteborg och mötte upp de andra utanför liseberg. sex stycken ut av oss fick ett infall och gick in på liseberg endast för att åka balder (etthundratjugo riksdaler för en karusell), men det var det värt!
anlände till knippla ganska sent, men festen drog igång fort (några öl dracks redan i bilen).

              

              

              

                  
          
kramkalas!

              dans!

         

fredagens snyggaste bild får frunk stå för (och de tre korvarna):kvällen är ganska suddig, i alla fall för min del. jag var ganska så "kastrullfull" kan man väl milt sagt säga. badade i havet i spöregn (vilket jag inte minns). ramlade på klipporna så jag har finfina rivsår på låret. tappade bort väska med pengar, mobil och kamera (den återfanns sedan på lördag morgon vid anders sovsäck - varför jag nu lagt den där och inte vid min?! ett mysterium....) - klockan är dock borta. den ligger nog vid bryggan eller så, glömde leta.

tack vare fredagkvällens bravader var det inte kul att vakna klockan åtta på lördag för att spela fotboll. illamående.

l ö r d a g :
som sagt. fotboll. fyra matcher. tre förluster - en vinst. ikea linköping är bevisligen sämst på fotboll (vi kom sist, men någon ska ju göra det också). men vi är bäst på fest!

         

segern togs hem av kållered. men eftersom vi inte gick vidare var det ju bara att korka upp tidigare istället.
lyckades få i min två och en halv liter vin och cirka fem öl i går. jag har inte vaknat än, kan jag säga. usch, usch. full som ett ägg. men jävlar vad kul!
och det är ju tur att jag kan roa andra i alla fall. haha.

              

              

lektime!

    

räkfrossa (jag åt upp linus vegetariska mat istället, som han inte tyckte om, jag tycker inte om att skala räkor och ingen ville göra det åt mig. drack desto mer i stället):

    

festen fortsatte sedan i vår lektionssal där vi bodde, innan livebandet drog igång i festlokalen:

             

    

en surprise var ju då två killar från kållered visste vem jag var, och så visade det sig att de två var ferm och coffee som kommenterat ett blogginlägg för länge sedan. och sen visade det sig att de flesta därifrån visste vem jag var ("lotta på bloggen"). haha. skumt. sådana som läser bloggen utan att lämna spår efter sig. hmm. en bild på dem!

    

vid ett-tiden var de flesta ganska dragna och trötta efter fredagens och lördagens bravader. sovtime!

         

avslutningsbilden får bli denna (ojoj, vad bra man mår där - inte...) claes, johan och jag:


Kommentarer
Postat av: Tessie

hahaha, underbart! men jag vet inte om jag vågar handla på ikea igen, nu när det har visat sig vad det är för folk som jobbar där...

Postat av: jens

haha, men du var förnuftig nog att ta av dig klockan innan du hoppasde i plurret då=)

Fin helg låter det som, härligt!!!

Själv har vi haft temakvällar. Indiskafton och igår gangsternatt, haha, vi lyckades bra med..! Nu skall det fotas salt och saltkar, intressant=)

Peace!

2006-09-04 @ 09:08:05
Postat av: sandra

party party

2006-09-04 @ 12:08:49
URL: http://ollikk.blogg.se
Postat av: Ferm

Halloooo lotta Ferm från kållered här :P hur e d med dej?? fin bild på mej o coffe haahahaha :) hur e d efter helgen då?? seg som fan e jag,,,Men guldet kom ju hem till Göteborg :P ha d najs, kram

2006-09-04 @ 18:03:42
Postat av: Mika

UNDERBART ! =)

2006-09-10 @ 23:28:11

lämna ett avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback