chicken fear.



jag är extremt nojjig då det gäller att tillaga kyckling.
ser bara massa sjukdomar framför mig.
men gott är det.
jag steker gärna kyckligen tills den är så genomstekt att den i princip trasar sönder.
då vet jag att den är helt okej att äta.
utan att bli sjuk.
och den blir ju ändå till småbitar i magen, så vad spelar det för roll?

Kommentarer
Postat av: Amanda Nilsson

haha, jag är likadan. har stekt fisk här ikväll. den blev nog aningen torr. Men hellre det än att behöva få upp maten igen=)

Postat av: sandra

jag har nog aldrig stekt kyckling, det får min käre man göra.

2007-03-20 @ 22:18:52
URL: http://ollikk.blogg.se
Postat av: Julia

Hahahaha! Jag är lika nojig! Tänk om man har stekt den för lite? Bäst att brassa på någon minut till! :)

2007-03-20 @ 23:55:00
URL: http://oh-julie.blogspot.com

lämna ett avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback