back in linkan.så. nu är jag tillbaka i linköping igen.
skulle jobba i morgon, men carro ringde precis då jag klev på tåget i lund och sa att jessica redan gett bort den tiden till en annan tjej. men jag fick i alla fall tider hela nästa vecka. så nu är det jobb torsdag-torsdag som gäller. sen ledig tre dagar och sen jobb igen. bra, bra.
regnade massor i lund i dag i alla fall och oscar skulle plugga, så jag hade inte haft så mycket att göra ändå.

en trevlig helg! skönt med ledigt och komma bort från allt här hemma. bara göra ingenting.
fest i fredags, men vi kom ut så sent så vi gick aldrig in (kom ungefär halvvägs till nationen innan vi insåg att de stängde om en timme, så vi vände igen och däckade. haha.).
sen blev det inte mycket mer fest. kollade på filmer, spelade pictionary med oscars klasskompisar (jättetrevliga, lite lagom (?) crazy sådär. hehe) och var på någon konsert i stan (kompis till oscar som spelade).
vädret har väl inte varit någon höjdare, men det gjorde inte så mycket ändå.
träffade kristin (högstadieklasskompis) som bor i lund nu. tog en tretimmarsfika i söndags. trevligt. fick reda på massa roligt om före detta klasskamrater som jag inte hade en aning om. vad de gör nu och så vidare. vem som är tillsammans med vem och så. hehe.

lund är en trevlig stad. massa mysiga gator och gränder. och alldeles lagom stort.
hittar ju nästan där nu också. hmm. haha. lite vilse har jag väl gått ett par gånger, men men. jag kom ju fram dit jag skulle i alla fall!
inhandlade en skjorta på carlings igår - finfin!
dessvärre har jag glömt ta kort. tror knappt det blev några. två-tre stycken kanske. surt.

och när jag kom hem (vid femtiden) så öppnade jag paketet anna lämnat hos mig med ordern: öppna inte förrän du kommer hem från lund!
och åh, vad jag har funderat på vad det var i det paketet.
men nu vet jag.
haha.
jag har gjort en "kalling"!
damn.
så nu är det jag som har dem.
(för er som inte vet: kallingarna tillhör en viss kille som sovit hos anna i uppsala en gång. det är hans turkallingar. men anna har ingen lust att träffa honom igen och överlämna dem, fastän han tjatar. så
sist jag var i uppsala kom jag, anna och louise på att vi skulle ha dem som en form av "vandringspokal" - fast den typen man inte vill ha. haha. det hela går ut på att slippa ha dem, helt enkelt. för er som undrar: ja, de är tvättade! hehe.)
motiveringen för att jag nu fick dem var för att jag åkte till en främmande stad långt bort för att hälsa på en kille.
okej, jag kan leva med det.
nu gäller det bara att någon utav de andra flickorna förtjänar dem mer än jag... så jag kan skicka dem norrut igen illa kvickt. hehe.

bästa friends-avsnittet gick förut: det då de är i las vegas och ross och rachel super sig aspackade på hotellrummet och sedan springer och gifter sig. love it!


jag är såld på scissor sisters, speciellt i can't decide.

Kommentarer
Postat av: sandra

fan vilken kul grej, det där med kallingarna! sen om ett par år eller månader eller vadsomhelst så råder jag dig/er att skriva en kul bok om det! gör det gör det. om alla motiveringar och allt. åh, jag kommer på bokideer hela tiden ju!

Postat av: Bela

haha tror Sandra borde skriva en bok eller hundra nu så att ideerna får komma till användning lite ;). men jag håller med, skitkul grej med kallingarna. haha

2006-11-01 @ 08:43:05
URL: http://bela.blogg.se
Postat av: annika

ha! jag har hört talas om dom kallingarna. varför inte bara slänga dom? han har väl fler, stackars killen. tur att de är tvättade i alla fall./kram

2006-11-01 @ 13:49:25
URL: http://baluba.blogg.se
Postat av: annika

fast en sak som jag undrar, märkte han inte att han glömde dom när han gick från anna? känner man sig inte naken med bara byxor över bara rumpan?

2006-11-01 @ 13:50:14

lämna ett avtryck här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback